martes, 15 de noviembre de 2016

Spoiler de la sisena temporada de Joc de Trons

La temporada comença amb King's Landing afectada per una vaga de metro que paral•litza la ciutat durant dos dies. A més a més, troben Cersei i Jamie Lannister follant en una andana, amb la qual cosa la secta religiosa aprofita per culpar la casa Lannister del descontrol creixent de la ciutat. En un atac de desesperació, Cersei es menja el seu fill Tommen i s'obre un procés de primàries per escollir el nou rei dels set regnes. De tots els candidats proposats, només tres no rebutgen l'oferta: Hodor, Carme Chacón i el cap de Ned Stark (que total, pel que fa el rei ja els serveix). Però aleshores el Banc de Ferro els envia un grup d'homes de negre, els imposa un memoràndum i fica de rei un tecnòcrata de la Casa dels Lagarde.
Fugint d'Invernalia, Sansa i Theon han acabat farts de tota aquesta merda i han decidit muntar un grupuscle anarquista i okupar el Castell de Stannis Baratheon, que passa a ser una comuna autogestionada on es practica el poliamor i l'assemblearisme. Els Salvatges i els Dothrakis també s'apunten, es tornen feministes i acaben formant la Comuna de Ponent. Aleshores decideixen independitzar-se del merder dels set regnes i demanen el dret a l'autodeterminació. Però ben aviat són acusats de comunistes, separatistes, chavistes i proetarres, amb la qual cosa una coalició dels Lannister, els Bolton i els Targaryen decideix intervenir militarment per reestablir la democràcia i l'estabilitat a Ponent i així poder seguir barallant-se en pau. Durant la intervenció militar tothom mor, hi ha molta sang i li tallen el cap a Sansa Stark, Jamie Lannister, el Gollum i Pedro Sánchez.
Al Nord, Melisandre pareix un velociraptor amb cara de Donald Trump disposat a destruir els Caminantes Blancos i fer un mur encara més gran (que seria finançat pels propis Caminantes Blancos). Aquests han començat una cadena d'atemptats suïcides arreu del territori de Ponent. La Guàrdia de la Nit sospita que Daenerys està finançant el grup terrorista dels Caminantes Blancos a través d'unes societats off shore a les Illes del Ferro. Ella ho nega tot rotundament, però la seva popularitat es veu afectada quan, de cacera amb el seu drac, cau i es trenca la pelvis. Aleshores els habitants de Meereen descobreixen que, mentre la ciutat pateix una greu crisi sociopolítica, la reina es trobava de parranda amb el seu drac caçant ovelles.
Daenerys diu que ho sent molt i que no volverá a ocurrir, però el rebuig creixent provoca que els seus assessors li demanin fer un pas al costat. Daenerys acaba dimitint i decideix dedicar-se a la refundació de la Casa Targaryen, amb la qual cosa s'obre un nou procés de primàries, aquest cop a Orient. També s'hi presenta Carme Chacón, però la població prefereix en Tyrion. Tot i això, Tyrion ho rebutja perquè s'ha enamorat del paio castrat i han decidit anar a viure junts i formar una família. Adopten un caminante blanco que s'havia perdut en el desert i decideixen viure feliços i menjar perdius. I corbs de tres ulls.
La temporada acaba amb unes eleccions a Orient en què quatre candidats han de pactar per formar govern: Daenerys, que representa la continuïtat però està afectada per la corrupció, Carme Chacón, que no se sap ben bè què hi fa, el caminante blanco adoptat per Tyrion, que vol lluitar contra la casta, i un tecnòcrata de la Casa Lagarde enviat pel Banc de Ferro. De cara a la setena temporada s'espera una guerra encara més bèstia, plena de tacticisme, aliances, traïcions i punyalades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario