lunes, 14 de noviembre de 2016

Ja han oblidat qui són?

Recordo un míting molt bo d'Ada Colau a Cotxeres de Sants on deia que Guanyem Barcelona eren les dones, les immigrades, les joves precaritzades, les treballadores municipals... I acabava amb aquesta frase: "No oblidem qui som". Vaig ser-hi en persona i recordo que se'm va ficar la pell de gallina.

Doncs vaja. No ha passat ni un any des que és alcaldessa i sembla que ja s'ha oblidat de qui era. Amb la vaga de treballadores de TMB, el govern de Colau ha oblidat completament qui va ser i s'ha posat al costat dels més de 300 directius que cobren uns sous astronòmics, opacs i blindats que van augmentar un 14% en plena crisi, mentre es congelava el de les treballadores. D'aquests directius no diuen ni una paraula. En canvi, es dediquen a culpar els treballadors.

També ha oblidat que aquesta vaga no és tant per una qüestió de salaris sinó sobretot per reduir la contractació temporal i també per frenar les externalitzacions. Però la regidora Vidal, juntament amb el conglomerat mediàtic, s'han dedicat a intoxicar donant a entendre que els treballadors només volen més diners.

Però en fi, d'un govern que no va tenir prou força ni tant sols per retrassar pocs dies l'inici de les llums de Nadal, poc se'n pot esperar. Segueix sent imprescindible que continuem la lluita al carrer. Ada Colau tampoc ens representa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario